producerat av xponent
21 Jul, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Rosberg dominerade i Tyskland

Rosberg dominerade i Tyskland

På Mercedes hemmaplan visade Nico Rosberg åter att han är svårslagen från Pole Position och förvaltade startpositionen på bästa sätt genom att leda från start till mål. Stallkollegan och värsta utmanaren i VM kampen, Lewis Hamilton, hade det tuffare efter ett misslyckat kval och startade 20:e. Trots det dåliga utgångsläget lyckades han åter nå pallen och en tredje plats efter inspirerad körning. Tvåa för andra loppet i rad blev Valteri Bottas som imponerar mer och mer för varje tävling, dessvärre gick det inte lika bra för hans stallkompis Filipe Massa som försvann redan i starten efter en rejäl krasch som orsakades av en närkontakt med Kevin Magnussen i en McLaren. Nu är det bara en vecka kvar till nästa deltävling som avgörs på Hungaroring i Ungern nästa helg.

Kommentarer avstängda.