producerat av xponent
30 Jul, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Ricciardo vann årets bästa race

Ricciardo vann årets bästa race

Hungaroring är en mycket speciell bana som genom året bjudit på rejäla överraskningar och det fanns många som trodde att årets Grand Prix skulle bli ytterligare ett exempel på lite oväntade resultat till följd av banans karaktär, de som trodde så kunde inte ha haft mer rätt – vilket race det blev! När krutröken skingrats var det till slut Daniel Ricciardo som tog sin andra Formel 1 seger i karriären före Fernando Alonso och Lewis Hamilton. Förhandsfavoriten Nico Rosberg som startade från Pole och som på pappret skulle få en enkel resa lyckades bara bärga en fjärde plats vilket innebär fortsatt VM ledning men med mindre marginal gentemot Hamilton än alla trodde före loppet som engelsmannen såg ut att ha förlorat redan på kvalet när bilen fattade eld. Nu får team och förare en välförtjänt sommarledighet innan det är dags för nästa tävling som blir Belgiens Grand Prix på klassiska Spa Francorchamps 24 augusti.

Kommentarer avstängda.