producerat av xponent
19 May, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Business Development Tour till Charlotte

Business Development Tour till Charlotte

Sedan i fredags befinner jag mig i North Carolina på ett besök anordnat av Motorsport Industry Association och vi besöker team och leverantörer i Charlotte, Concord och Mooresville. Helgen inleddes med NASCAR All Star Race som bjöd på en mycket spännande och underhållande tävling som till slut vanns av Jamie McMurray som fick en miljon US dollar som tack för besväret. Vi kommer hinna med inte mindre än femton besök och jag fullkomligt älskar den här miljön där alla bara ser möjligheter och inga hinder, det brukar bli bra till slut då. Kvar till onsdag då det bär av till Monte Carlo för Formel 1 och större kontraster inom motorsporten är svårt att hitta men jag ser givetvis fram emot det också.

Kommentarer avstängda.