producerat av xponent
21 Apr, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Hamilton vinner och vinner….

Hamilton vinner och vinner….

Lewis Hamilton ser för tillfället helt omöjlig ut att stoppa och inte ens teamkollegan Nico Rosberg som bjöd så starkt motstånd i Bahrain hade en chans att hänga med engelsmannen i Kinas Grand Prix. Mercedes har läget helt under kontroll och leder såväl konstruktörs VM som förarmästerskapet helt överlägset. Såväl Red Bull som Ferrari börjar i alla fall visa lite framsteg men det försprång som Mercedes har kommer att bli extremt svårt att ta in. Många brukar säga att säsongen börjar på allvar när teamen kommer hem till Europa och om tre veckor är det dags för Spaniens Grand Prix i Barcelona, fortsätter Mercedes sin dominans även där tror jag vi kommer att bjudas på en lika dominant uppvisning av Hamilton och Rosberg som när Schumacher och Ferrari var på topp i början va 2000-talet.

Kommentarer avstängda.