producerat av xponent
8 Apr, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Andra raka för Hamilton

Andra raka för Hamilton

Mercedes ser helt oslagbara ut för tillfället och enda hotet verkar vara att de två förarna krigar varandra av banan! Det var ytterst nära under Bahrains Grand Prix men till slut kom såväl Lewis Hamilton som Nico Rosberg i mål och åter först och i den ordningen. Annars var det Rosberg som tog pole position och även snabbaste varv i tävlingen men vad hjälpte det när Hamilton hade bestämt sig för att vinna. I övrigt är det bara att konstatera att de andra teamen är lång efter och i Bahrain var det Force India som lyckades bäst och Sergio Perez kom trea. Giganter som Red Bull och Ferrari är inte med i matchen och frågan är om någon kan hota Mercedes i år, så här långt är svaret på den frågan ett bestämt nej.

Kommentarer avstängda.