producerat av xponent
18 Mar, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Roberg höll för favorittrycket i dramatisk premiär

Roberg höll för favorittrycket i dramatisk premiär

Många befarade att manfallet skulle bli stort i årets Formel 1 premiär och när såväl Lewis Hamilton som stod i pole och regerande världsmästaren Sebastian Vettel försvann direkt med tekniska problem kändes det som om det kunde bli tunt på slutet. Nu gick det bättre än befarat och det var bara ytterligare några få som fick kasta in handduken och bland dessa dessvärre Marcus Ericsson som i övrigt gjorde ett mycket bra första lopp. Inte ens efter målgång var dock dramatiken över, hemma favoriten Daniel Ricciardo som överraskade med en andra plats diskvalificerades eftersom det visade sig att hans Red Bull använde mer bränsle än tillåtet. Stallet har överklagat så sista ordet är inte sagt men tyvärr en tråkig avslutning på en övrigt lyckad Formel 1 premiär.

Kommentarer avstängda.