producerat av xponent
30 Mar, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Mercedes favoriter även i Malaysia

Mercedes favoriter även i Malaysia

Efter en riktigt spännande premiär för årets Formel 1 VM trots farhågor om att många bilar skulle tvingas bryta loppet är det nu dags för deltävling två i Malaysia. Med tanke på att vissa av problemen som teamen har haft är relaterade till värme kanske det finns anledning att åter spekulera i hur många av förarna som ska få se målflaggan. Som alltid är det extremt varmt och fuktigt i Malaysia och det ställer inte bara krav på bilarna, alla är överens om att helgens lopp är det tuffaste för förarna på hela året. En annan faktor som många gånger avgjort tävlingen i Malaysia är det nyckfulla vädret där det ofta kommer enorma mängder regn på kort tid – känns som om vi har ytterligare en oviss helg framför oss!

Kommentarer avstängda.