producerat av xponent
3 Mar, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Massa och Williams snabbast inför Melbourne

Massa och Williams snabbast inför Melbourne

Något överraskande var det Filipe Massa och Williams som var snabbast av alla under de fyra avslutande testdagarna i Bahrain. Även om försäsongs testerna sällan ger hela sanningen känns det som om vi kommer att få se en och annan överraskning i årets Formel 1 premiär. Inte minst så går det tung för det regerande mästarstallet Red Bull och att Sebastian Vettel ska kunna dominera från start är det få som tror. Nu är det knappt två veckor kvar till årets första tävling som avgörs på Albert Park banan i Melbourne och jag kommer att åka dit för att hålla ett öga vårt svenska hopp Marcus Ericsson, förste svensken som startar i ett Formel 1 lopp sedan 1991. Håll tummarna!

Kommentarer avstängda.