producerat av xponent
13 Mar, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Bara timmar kvar och osäkerheten är enorm

Bara timmar kvar och osäkerheten är enorm

Det har aldrig funnits så många frågetecken och oklarheter inför starten av en ny Formel 1 säsong och huvudorsaken är förståss det ändrade reglementet när det gäller motorerna samt att KERS ersatts av två system, ERS-K och ERS-H. De var inte okomplicerat ens förra säsongen men med de nya reglerna sätts teamens tekniker på enorma prov och utmaningen är total. Under årets inledande tester har det varit svårt att se någon riktig tendens förutom just det att samtliga stall har svårt att få alla system att jobba ihop och leverera det önskade resultatet. Nu är det dags allvar och slut på eventuell taktik för i samband med de inledande träningarna före Australiens Grand Prix lär det visa sig tydligt vilka team som har ordning på materialet.

Kommentarer avstängda.