producerat av xponent
27 Feb, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Sista chansen att få ordning inför F1 premiären

Sista chansen att få ordning inför F1 premiären

Bara fyra testdagar kvar för Formel 1 teamen att få ordning på bilar och motorer inför premiärtävlingen i Melbourne 16 mars. Känns som de flesta teamen gärna skulle ha några dagar till eftersom det är många nya komponenter och inte minst ett helt nytt regelsystem på motorsidan vilket har skapat problem för några av motortillverkarna. Dessvärre är det tydligt att Renault har haft störst problem och som ni vet använder Caterham med vårt svenskhopp, Marcus Ericsson, just Renault. Vi håller tummarna för att allt går bra under de avslutande dagarna i Bahrain och att Marcus får möjligheten att utmana på allvar i Australien.

Kommentarer avstängda.