producerat av xponent
23 Feb, 2014

publicerad av | Inga kommentarer

Äntligen drar NASCAR säsongen igång

Äntligen drar NASCAR säsongen igång

Efter en lång vinter är det äntligen dags för en av årets höjdpunkter, Daytona 500, som samtidigt markerar starten på en ny NASCAR säsong. Jag har aldrig tävlat i NASCAR men har ändå tävlat mot en av de absolut största ikonerna, Dale Earnhardt, just på Daytona men då i 24 timmars loppet 2001. Dessvärre förolyckades Earnhardt bara några veckor senare på sista varvet av 500 miles loppet och hela NASCAR världen var i chock under en längre tid. Ingen har sedan olyckan tävlat med nummer 3 på bilen i Sprint Cup men nu har Earnhardts gamla stallchef, Richard Childress, beslutat att ge sitt barnbarn möjligheten att få äran av att tävla med klassiska nummer 3 på sidor och tak. Austin Dillon som föraren heter har inlett sin karriär i högsta divisionen på absolut bästa sätt genom att ta pole position inför Daytona 500. Snacka om att tacka för förtroendet!

Kommentarer avstängda.