producerat av xponent
4 Apr, 2013

publicerad av | Inga kommentarer

Erik Johansson debuterar i Formula Renault på Hockenheim

Erik Johansson debuterar i Formula Renault på Hockenheim

I helgen är det dags för första deltävlingen av NEC mästerskapet för Formula Renault och bland de nästan fyrtio förarna på startgridden finns Tony Rings unge adept, Erik Johansson. Trots att Erik kör sin första Formula Renault tävling och är rookie i serien finns goda förhoppningar om en framskjuten placering, inte minst efter lovande resultat under testerna på just Hockenheim förra veckan. Erik kommer att köra för KEO Racing med support från Team Tidö, teamet han kommer att representera i den svenska Formula Renault 1.6 serien. Förutom två pass med friträning körs en kvalificering och tre tävlingsheat. Vi håller tummarna för en lyckad debut!

Kommentarer avstängda.