producerat av xponent
25 Feb, 2013

publicerad av | Inga kommentarer

Sista veckan med tester inför premiären

Sista veckan med tester inför premiären

Formel 1 premiären i Australien närmar sig med stormsteg och i veckan genomför stallen de avslutande testerna på Circuit de Catalunya utanför Barcelona i Spanien. Så här långt har det varit svårt att se en definitiv tendens men Mercedes var snabbast vid två av de fyra dagarna förra gången på samma bana. Flitigast har Williams debutanten Valteri Bottas varit med 355 testvarv följd av Fernando Alonso, 283 och Max Chilton med 241 varv. Alonso var snabbast under den tredje dagen och det verkar som om spanjoren trivs med årets Ferrari. Vi håller tummarna för ytterligare framsteg för bilarna från Maranello under veckans tester som börjar på torsdag.

Kommentarer avstängda.