producerat av xponent
17 Sep, 2012

publicerad av | Inga kommentarer

Vilken helg!

Vilken helg!

Det bästa ur två världar, så skulle man kunna sammanfatta helgen med moderna Ferrari bilar på Silverstone under lördagen och det bästa från motorsportens historia på Goodwood under söndagen. Jag hade förmånen att få guida en grupp politiker och tjänstemän från Karlskoga Kommun under helgen som en del i förberedelserna inför Motorsportveckan i Karlskoga nästa år. Härligt att se med vilken entusiasm vår grupp deltog i alla visningar och möten som jag hade bokat upp och det kändes mycket positivt inför framtiden. Goodwood Revival slog dessutom ett nytt publikrekord med 150000 åskådare på tre dagar varav lördag och söndag var helt utsålda, det vore något att drömma om inför vårt event i Karlskoga nästa år!

Kommentarer avstängda.