producerat av xponent
13 Sep, 2012

publicerad av | Inga kommentarer

Dags för Goodwood Revival

Dags för Goodwood Revival

Mellan 1948 och 1966 kördes många tävlingar på Goodwood men sedan 1995 genomförs varje höst det som jag anser vara det häftigaste som finns för historiska racerbilar – Goodwood Revival. Inte bara bilarna är gamla, de flesta av förarna har också några år på nacken och när jag tävlade där 2008 fanns legender som Emerson Fittipaldi, Stirling Moss, Jacky Ickx, Arturo Merzario och Jochen Mass på startlinjen bara för att nämna några få. Förutom ikoner i form av bilar och förare är luften full av de klassiska planen från andra världskriget – Spitfire, Hurricane och Mustang är namn som får alla som har lite känsla för häftiga flygplan att kippa efter andan. Pricken över i:et är att nästan alla av de runt 130000 deltagarna och åskådarna dessutom är tidstypiskt klädda med modet som gällde framför allt under 1950- och 60-talen. Ser så mycket fram emot att besöka Goodwood Revival igen!

Kommentarer avstängda.