producerat av xponent
2 Sep, 2012

publicerad av | Inga kommentarer

Button tar andra segern för året

Button tar andra segern för året

Belgiens Grand Prix på Spa Francorchampsbanan brukar allt som oftast bjuda på stor dramatik men det beror normalt på det omväxlande vädret. Fredagens träningar bjöd på typiskt Spa väder men under både lördagen och söndagen var vädret mer angenämt och t.o.m. riktigt varmt med sol när det var dags för start. Dramatiken uteblev ändå inte delvis tack vare en alldeles för laddad Romain Grosjean som lyckades plocka med sig såväl Hamilton som Perez och VM ledaren Alonso med sig i en vådlig smäll i första kurvan. Jenson Button gjorde inga misstag utan ledde från start till mål och tog sin andra seger för året före Sebastian Vettel som gjorde en grym uppkörning och Kimi Raikkonen som åter stod på pallen om än bara på tredje plats. Nu laddar såväl vi som Formel 1 cirkusen för en av säsongens höjdpunkter, Gran Premio d´Italia på Monza nästa helg och då kommer vi att vara på plats för att se Fernando Alonso och Ferrari få revansch!

Kommentarer avstängda.