producerat av xponent
19 Aug, 2012

publicerad av | Inga kommentarer

Mest dramatiska TTA racet hittills

Mest dramatiska TTA racet hittills

Den 60:e upplagan av klassiska Kanonloppet på Gelleråsbanan bjöd på mycket dramatik och god underhållning. Trots gråmulet väder med regnet hängande i luften så genomfördes tävlingarna på i stort sett torrt underlag. Mästerskapsledaren Fredrik Ekblom fortsätter att imponera och tog en säker seger från pole position vilket ytterligare förstärker hans grepp om första platsen i TTA serien. Loppets stora utropstecken var annars Linus Ohlsson som efter en drive thru bestraffning lyckades köra upp sig från sista plats till en slutlig fjärde med bra häng på trean Martin Öhlin. Även GT racet blev tämligen dramatiskt och där lyckades mina Ferrari kollegor Martin Nelson och Mattias Andersson att köra förbi den ledande Porschen på sista varvet och vinna!!

Kommentarer avstängda.