producerat av xponent
17 Jul, 2012

publicerad av | Inga kommentarer

Midnattssolsrallyt startar i veckan

Midnattssolsrallyt startar i veckan

I veckan startar Sveriges och ett av Europas största Rally för historiska bilar och närmare 500000 åskådare väntas kanta rallyvägarna runt om i mellersta Sverige.

Efter fem år med SAAB kommer jag i år att köra FIAT vilket förståss känns mer naturligt och bilen som jag ska köra är en riktig klassiker. VM vinnaren från 1980 som då kördes av Walter Röhl, en FIAT 131 Abarth är en ikon i rallyskogen och det ska bli häftigt att få köra en av de mest framgångsrika bilarna i rallyhistorien. Midnattssolsrallyt körs den 18-21 juli 2012 med Västerås som utgångspunkt. Rallyt startar med en specialsträcka inne på Rocklundaområdet den 18 juli. Den 19 juli körs sju sträckor i Bergsslagen, 20 juli, sju sträckor i Roslagen och 21 juli körs sex sträckor i Sörmland innan rallyt avslutas med målgång och prisutdelning på Rocklundaområdet i Västerås. Hoppas vi ses i Västerås eller ute på någon sträcka!

Kommentarer avstängda.