producerat av xponent
23 Jul, 2012

publicerad av | Inga kommentarer

Lite otur men ändå 5:a i Midnattssolsrallyt

Lite otur men ändå 5:a i Midnattssolsrallyt

Inför starten av årets Midnattssolsrally var det svårt att ha en uppfattning om en realistisk målsättning eftersom det var så många nya omständigheter. Nytt team, ny bil och en ny kartläsare – Åke Stråberg. Det är bara att konstatera att alla nyheterna var positiva och vi kunde sätta målet ganska högt. Efter första dagens körning var vi 3:a och efter andra dagen 2:a så gissa om vi laddade inför den avslutande etappen. Allt gick planenligt och vi låg fortfarande två efter sträcka 18 då hastighetsmätarviren gick av på transporten fram till specialsträcka 19. Eftersom vi tävlar i regularityklassen där medelhastigheten har avgörande betydelse är det bland det värsta som kan hända men vi kämpade oss i mål på en hedrande 5:e plats trots allt. När man summerar årets rally är det förståss med en del besvikenhet eftersom en pallplats hade varit helt fantastisk men bortsett från ett tekniskt fel som vi inte kunde påverka gjorde vi ändå en otroligt fin insats och dessutom det kanske viktigaste, vi hade otroligt roligt!  

Kommentarer avstängda.