producerat av xponent
12 Sep, 2011

publicerad av Pialill | 2 kommentarer

Monza är fantastiskt!

Monza är fantastiskt!

Det känns verkligen som att komma hem när man närmar sig den enorma gröna parken i Monza där Autodromo di Monza har funnits sedan sommaren 1922. En av värdens mest omtalade banor där vi har fått uppleva både glädje och sorg. Jag har varit på plats för att se Italiens Grand Prix de senaste 20 åren och som vanligt var det fantastiskt väder och en stor entusiastisk publik som lyfte fram Ferrariförarna Alonso och Massa.

Nu räckte det bara till en tredje och sjätte plats i år men att Alonso var på pallen gladde alla tiffosi som har ganska höga krav på resultat. För min egen del har Monza alltid varit en favorit bana, vi har testat mycket genom åren med Ferrari så varenda millimeter är bekant. Tävlingsmässigt har det också gått bra, två segrar och en andra plats i 1000kms di Monza hör definitivt till höjdpunkterna. Nu bär det av tillbaka till nordligare breddgrader men det känns lite trist att lämna solen och sommarvärmen som har hängt kvar i medelhavsområdet.

  1. Tack för en oförglömlig helg! Fantastisk tävling, trevligt sällskap o skön värme..

  2. Tack själv Mattias. Inte utan att man saknar värmen även om vädret faktiskt är helt OK i Karlskoga idag… Hälsa Sandra!
    Tony