producerat av xponent
5 Jul, 2011

publicerad av Pialill | 3 kommentarer

Tävla med Bilar 2

Tävla med Bilar 2

Ni har säkert inte missat reklamen på TV3 där Ni har möjlighet att vinna en resa till Italiens Grand Prix på Monza banan tillsammans med mig i september. Kan väl vara ett bra sätt att få besöka en av världens mest omtalade banor och samtidigt uppleva något av det bästa som Italien har att erbjuda av mat, dryck och miljö.

http://media.videobolaget.se/P01O-0T-1T23X26X36S80S/files/cars2_tavling_tv3_45s_wrk1_vb.mp4

 1. Sara Sidén says:

  Men hur tävlar man då ? fniss

 2. Ylva Nyholm says:

  Hej
  Att få kunna åka till Monza banan med Cars 2 vore verkligen julafton och födelsedag på en gång. Jag har en man som är galen eller besatt om ni så vill i formel 1, följer allt från träning till start och så har jag två pojkar som älskar Cars-filmen och alla kortfilmer de har visat på disneychannel. Vi har tillochmed döpt katten till Blixten.

  Mvh Ylva

 3. Ledsen för sent svar Sara men gå in på TV3 Sveriges facebook sida och klicka på Tävling – Bilar 2.
  https://www.facebook.com/?ref=home#!/tv3sverige?sk=app_14167664298

  Lycka till Ylva och alla andra!

  Tony