producerat av xponent
21 Jul, 2010

publicerad av | Inga kommentarer

Bästa Midnattssolsrallyt hittills för Tony Ring

Bästa Midnattssolsrallyt hittills för Tony Ring

Närmare 500000 åskådare kantade vägarna när årets Midnattssolsrally avgjordes i slutet på förra veckan och Tony Ring körde in på en sjunde plats i Regularity 1 klassen.

Tillsammans med kartläsaren Marlon van der Meer hade Tony ett rally fritt från problem med den SAAB 96 från 1963 som paret tävlade med. Stallkompisarna i SAAB teamet, Vladimir Antonov och Jörgen Trued hade det tuffare med sina modernare och Trued tvingades till och med att byta motor efter första etappen.

Samtliga SAAB bilar nådde i alla fall till slut målet i Västerås där en enorm folkmassa tog emot ekipagen innan det var dags för ett event för vår samarbetspartner DQ Vodka följt av bankett med prisutdelning.

Efter en nionde plats förra året visar årets sjunde plats på en uppåtgående trend som vi hoppas ska fortsätta nästa år för det står helt klart att en svensk sommar utan Midnattssolsrallyt inte är en sommar värd namnet!

Kommentarer avstängda.