producerat av xponent
28 Mar, 2010

publicerad av | 2 kommentarer

SMS-tävla om Pirellikalendern på Elmia

SMS-tävla om Pirellikalendern på Elmia

Tillsammans med vår partner Pirelli lanserar vi nu den nya SMS-tjänsten som under året kommer erbjuda spännande tävlingar och en nyhetstjänst för motorsportintresserade. På Elmia får besökarna en unik chans att varje mässdag vinna ett ex av årets Pirellikalender, fotograferad av Terry Richardsson i Brasilien. Kalendern, en klassiker i marknadsföringssammanhang är en av de mest exklusiva företagskalendrarna i världen. Den går inte att köpa utan ges bara som present till Pirellis viktigaste kunder samt celebriteter runtom i världen, i Sverige står bl a Kung Carl Gustaf på distributionslistan. Kalendern har producerats av Pirelli sedan 1964 med ett uppehåll på tio år fr o m 1974, årets upplaga är alltså den 36:e i ordningen. Så här tävlar du.

  1. Jag vill ha kalendern. Ge mig numret jag skall SMSa till.

  2. Tony Ring says:

    Kul att Du vill tävla, alla detaljer kommer att publiceras här på tonyring.com nästa vecka och har Du vägarna förbi på Bilsport Performance kommer vi att dela ut informations flyers även där.

    Tony